Suomi

Sponsorointi

Sponsorointi on iso osa Subway®-ravintoloiden toimintaa Suomessa. Subway® tekeekin aktiivista yhteistyötä yrityskuvaan sopivien kohteiden kanssa, kuunnellen myös heidän toiveitaan yhteistyön luonteeseen liittyen. Yhteistyökumppaneita valitessa Subway®:lle on ensisijaisen tärkeää jakaa kumppaneiden kanssa samanlaiset arvopohjat.

Subway® on tiiviin urheiluyhteistyön kautta mukana kannattamassa aktiivista elämäntapaa ja tukemassa nousua huipulle. Huippu-urheilijoille ruokavalio on erityisen tärkeä, ja ravintoloistamme löytyy myös heille sopivia vaihtoehtoja. Subway®-ravintolat toimivat urheilijoiden virallisina ravintoloina Suomen lisäksi ympäri maailman. 


Hyvän Maun Katsomon Manifesti

Suomen suosituin laji, jalkapallo, kokoaa joka viikko yli puoli miljoonaa suomalaista harrastamaan, pelaamaan ja kannustamaan. Siksi katsomon ja pelikentän on myös oltava paikka, jossa jokainen tuntee olonsa turvalliseksi, kotoisaksi ja sinne kuuluvaksi

Jotta voimme yhdessä edistää entistä parempaa katsomo- ja kannatuskulttuuria , haluamme tuoda hyvän maun vielä aiempaakin suuremmaksi osaksi katsomoa. Haluamme korostaa kaikkea hyvää, mitä jalkapallokannatus edustaa; riemua, jännitystä ja suuria tunteita. Luodaan urheiluhenkeä ja tasaveroista kohtaamista taustasta riippumatta positiivisen kannustamisen kautta. Siksi Subway lanseeraa yhteistyössä Subway Kansallisen Liigan, Veikkausliigan ja Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa Hyvän Maun Katsomon.

Hyvän Maun Katsomo edustaa jalkapallokannatuksen parhaita hetkiä ja edistää hyvää kannatuskulttuuria luomalla positiivisen ilmapiirin jalkapallokannattajille, pelaajille aina harrastajista ammattilaiskentille saakka sekä tärkeille tukijoukoille erilaisilla toimenpiteillä.

Kutsumme mukaan kaikki jalkapallon ystävät ympäri Suomea parantamaan kannatuskulttuuria. Juuri sinä voit tehdä Hyvän Maun Katsomon kannustamalla ja eläytymällä täysillä otteluun hyvällä maulla.


Subway® Kansallinen Liiga

Subway® sekä kaudeksi 2020 uudistunut naisten jalkapalloliiga tekevät pitkäjänteistä yhteistyötä suomalaisen huippujalkapallon hyväksi. Subway® on naisten jalkapalloliigan ensimmäinen oma kokonaisvaltainen kumppani ja pääsponsori.

Subway® on ylpeänä mukana tukemassa uudistuvaa naisten jalkapalloliigaa, jota 2020 kaudesta eteenpäin pelataan ilman etuliitteitä. Pelin nimi on jalkapallo ja Naisten Liiga on nyt Subway® Kansallinen Liiga.

”On upeaa, että Subway®:n kaltainen merkittävä globaali toimija tunnistaa ne mahdollisuudet, joita jalkapallo naisten puolella sisältää. Arvopohjamme yhtenevät vahvasti muun muassa samanarvoisuuden ja rohkean, hyvinvoivan elämän kautta, ja tämä luo erinomaisen pohjan syvälle yhteistyölle”, Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja sanoo.


Veikkausliiga

Keväältä 2014 lähtien Subway® on sponsoroinut Suomen jalkapallon korkeinta sarjatasoa, Veikkausliigaa. Yhteistyön tavoitteena on pitkäjänteinen ja jatkuvasti kehittyvä kumppanuus.

Suomessa jalkapallon suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja jalkapallo on Suomen suurin laji rekisteröityneiden lisenssipelaajien määrällä mitattuna. Veikkausliiga on myös yksi Suomen seuratuimmista urheilusarjoista. Kotisohvalle jännittävien pelien seuraksi sopivat riittoisat jättisubit tai monipuoliset subitarjottimet.