Suomi

Miksi päivän Subi® on poistunut?

Hyvin poikkeukselliset ajat ja hintojen nousu ovat vaikuttaneet konkreettisesti myös Subway®-yrittäjiemme arkeen. Tästä syystä Päivän Subi® -tarjous poistuu kaikista Subway®-ravintoloista. Yrittäjillämme ei valitettavasti enää ole mahdollisuutta antaa kyseistä tarjousta nousseiden kustannusten vuoksi. Olemme tästä yhtä harmissamme kuin tekin.

Miten saan parhaat tarjoukset käyttööni?

Uudistunut Subway Rewards® -kanta-asiakasohjelma palkitsee jokaisesta Subway®-ostoksesta palkintopisteillä, joita kartuttamalla voi herkutella, vaikka veloituksetta. Lisäksi saatte Subway-sovellukseen vaihtuvia ja maistuvia tarjouksia sekä herkullisia yllätyksiä. Voit ladata sovelluskaupasta Subway® Official – sovelluksen. Lisää tietoja Subway Rewardsista® osoitteesta subwayrewards.fi/home

Ovatko ravintolat avoinna normaalin aukioloaikansa mukaan?

Osassa ravintoloista saattaa olla käytössä poikkeavat aukioloajat. Ajankohtaiset aukioloajat päivittyvät jokaisen ravintolan yhteystietojen alle.

Kuinka maksan tilaukseni kännykällä?

Tarkista ennen tilausta, onko asioimassasi Subway® -ravintolassa käytössä kännykkämaksupalvelu. Jos palvelu on käytössä, soita ravintolassasi ilmoitettuun palvelunumeroon. Kun olet päässyt linjoille, näppäile valitsemasi tilauksen numerokoodi (joko 1, 2, 3 tai 4) ja #. Odota niin kauan kunnes kuulet lopputiedotteen "Kiitos soitostanne, kuulemiin." Tilaus veloitetaan seuraavan matkapuhelinlaskusi yhteydessä.


Muut usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin tilata catering-tuotteita?

Catering-tilaus jätetään suoraan siihen Subway® -ravintolaan, josta haluat catering-tuotteita tilata. Tarkista nettisivuiltamme valitsemasi ravintolan yhteystiedot. Ravintolan nettisivuilta näkee myös, voiko tähän kyseiseen ravintolaan tehdä tilauksen netissä täytettävän tilauslomakkeen kautta. Jos sovellusta ei ole ravintolalla käytössä, soita valitsemaasi ravintolaan ja jätä tilaus puhelimitse, tai voit käydä tekemässä tilauksen paikan päällä. Muista kuitenkin, että tilaus on jätettävä vähintään 24 tuntia ennen tilauksen noutoa.

Ovatko suositushinnat voimassa kaikissa ravintoloissa?

Kaikki Subway® -ravintoloiden yrittäjät ovat franchise -yrittäjiä, jotka voivat määritellä itse myymiensä tuotteiden hinnat. Suurimmalla osalla Subway® -ravintoloista on käytössään ketjun suositushinnat.

Kuitissani lukee, että saan ilmaisen Cookien antaessani palautetta www.subwaylistens.com -sivulla. Kuinka toimin?

Säästä seuraavan ostoksesi kuitti. Mene sitten osoitteeseen www.subwaylistens.com. Kirjoita kuitissasi näkyvä ID-numero ja pääset kyselyyn, jonka täyttäminen kestää noin minuutin. Jätä lopuksi sivustolle sähköpostiosoitteesi, sillä jättämääsi sähköpostiin lähetetään kuponkikoodi, joka oikeuttaa sinut saamaan ilmaisen Cookien. Kirjoita tämä koodi ylös kuittiisi ja palaa asioimaasi Subway® -ravintolaan kuittisi ja koodin kanssa. Jos et löydä koodia sähköpostistasi, tarkista, onko Subway® -ravintoloiden lähettämä sähköposti siirtynyt roskaposteihin.

Saako Subin® gluteenittomalla leivällä?

Kyllä, valikoimissamme on gluteeniton leipä. Gluteeniton leipä on valmistettu gluteenittomassa ympäristössä, mutta leipä voi kuitenkin joutua kosketuksiin gluteenin kanssa, sillä ravintolassamme olevat muut tuotteet sisältävät gluteenia ja tuotteita valmistetaan samoilla laitteilla.