Suomi

Tule töihin Subwayhin®!

Subway® on työpaikka, jossa jokainen päivä on erilainen! Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä joustavin työajoin. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan, esimerkiksi vuoropäälliköstä ravintolan johtajaksi – miksei joskus jopa oman ravintolan omistajaksi.

Subway®-ravintoloita ei olisi ilman Sandwich Artisteja™. Sandwich Artist™ on juuri se henkilö, joka loihtii asiakkaille juuri sen oikean ja halutuista raaka-aineista valmistetun Subin®. Sandwich Artistin™ työtehtävät eivät koostu ainoastaan Subien® valmistamisesta, vaan sisältävät myös asiakaspalvelua, kassanhoitoa, myynnin seurantaa, ravintolan siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitoa, kuorman purkua ja toimitusten kirjaamista, muutamia mainitaksemme.

Mitä odotamme Sandwich Artistilta™? Työskennelläksesi Sandwich Artistina™, riittää että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja sinulta löytyy halu oppia. Et siis tarvitse aiempaa työkokemusta, sillä me opetamme kaiken tarvittavan, ehkä enemmänkin.

Jos siis etsit työpaikkaa, jossa on joustavat työajat sekä mielenkiintoinen ja vauhdikas työympäristö, tartu tilaisuuteen nyt ja täytä hakulomake tästä!