Suomi
Tilaa Subisi® nyt

Subway® -ravintoloiden sitoumus
 

Eat Fresh, Live Green on Subway® -ravintoloiden tapa kertoa asiakkailleen, että ravintolat ovat sitoutuneet vaikuttamaan myönteisesti kaikella toiminnallaan.

Subway® -ravintolat tarjoavat maukasta ja ravitsevaa ruokaa, pyrkivät pienentämään ympäristöjalanjälkeään ja vaikuttamaan myönteisesti yhteiskuntaan toimintamaissaan.

Subway® -ravintolat ovat lähteneet matkalle, jonka tavoitteena on tehdä Subway® -ravintoloista ja niiden toiminnasta mahdollisimman ympäristö- ja yhteiskuntavastuullista. Päivittäisessä toiminnassa pyritään myönteiseen ympäristövaikutukseen, samalla kun parannetaan asiakkaiden, ravintolayrittäjien, työntekijöiden, myyjien ja yhteiskunnan oloja kaikkialla maailmassa. Subway® -ravintoloissa uskotaan, että hyvät ja ympäristön kannalta kestävät liiketoimintakäytännöt auttavat parantamaan ravintolayrittäjien kannattavuutta, asiakkaiden ruokailukokemusta ja suojaamaan planeettaamme. Siksi Subway® -ketju on  sitoutunut seuraaviin asioihin:

• Kehitetään jatkuvasti maukkaita ja ravitsevia vaihtoehtoja sisältävää valikoimaa sekä tarjotaan tietoa ravitsemuksesta ja tasapainoisista elämäntavoista.

• Huolehditaan siitä, että ruoka täyttää erittäin tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

• Kehitetään kestäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka palvelevat ketjun ravintolayrittäjien liiketoimintatarpeita.

• Keskitetään kestävän kehityksen aloitteet energiatehokkuuteen, veden ja luonnonvarojen säästämiseen, jätteiden vähentämiseen, kestävään hankintaan ja toimitusketjun hallintaan.

• Kannustetaan ravintolayrittäjiä yhteiskunta-aktiivisuuteen, monimuotoisuuden edistämiseen ja ympäristöä säästävien vaihtoehtojen ja liiketoimintakäytäntöjen valitsemiseen.

Subway® -brändi on ravitsemustietoutta edistävä, joka tarjoaa laajan valikoiman maukkaita vaihtoehtoja asiakkaille kaikkialla maailmassa. Ravintosisältötiedot ovat saatavilla ravintoloissa, jotta asiakkaat voivat tehdä valistuneita valintoja. Subway® -ketju kehittää jatkuvasti ruokalistaansa ja ruokansa ravintoarvoja.

Monipuolista ravintoa

Elintarviketurvallisuus ja elintarvikkeiden laatu on Subway® -ketjulle äärimmäisen tärkeää. Subway® -ketju edellyttää, että kaikki ravintoloiden tavarantoimittajat noudattavat elintarviketurvallisuusmääräyksiä ja laatukäytäntöjä, jotta ravintoloihin päätyisi vain parhaita saatavilla olevia tuotteita.

Ravintolayrittäjät ja Subway® -ravintolat ovat yhdessä sitoutuneet viemään eteenpäin energiatehokkuuteen, veden ja luonnonvarojen säästämiseen, jätteiden vähentämiseen ja kestävään ja eettiseen hankintaan, sekä toimitusketjun hallintaan liittyviä kestävän kehityksen hankkeita. Subway® -ketju tukee täysin vastuullisen viljelyn, kalastuksen ja karjatalouden periaatteita, jotka tähtäävät luonnonvarojen pitkäkestoiseen kestävyyteen.

Subway® -ketju kehittää jatkuvasti myös pakkausmateriaaleja, puhdistustuotteita ja jätehuoltoa kestävämpään suuntaan ja pyrkii löytämään tehokkaampia välineitä ja toimintatapoja. Kiitos Subway®-yrittäjien, monista ympäristöystävällisistä ratkaisuista onkin jo tullut vakioratkaisuja. Tämä kehitys jatkuu toiminnassa päivittäin.

Kaikkien Subway® -ravintoloiden omistuksesta ja toiminnasta vastaavat yksityiset yrittäjät. Monet Subway® -yrittäjät ovatkin ylpeitä omasta aktiivisuudestaan ja yhteiskuntatoiminnastaan. Monet myös valitsevat ympäristöä säästäviä vaihtoehtoja ja liiketoimintakäytäntöjä, eli pyrkivät säästämään sähköä ja vettä sekä vähentämään jätteen määrää kierrättämällä ja kompostoimalla mahdollisuuksien mukaan.

 

Subway® -ketju on ylpeä tähänastisista saavutuksistaan, mutta tehtävää riittää.

Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin.

Tilaa Subisi® nyt