Suomi
| SUBWAY.COM
1
2
3
4

Sponsorointi

Sponsorointi on osa Subway® -ravintoloiden toimintaa. Subway® -ravintolat tekevät aktiivista yhteistyötä yrityskuvaan sopivien kohteiden kanssa. Subway® -ravintolat haluavat olla heidän kanssaan aktiivisessa yhteistyössä ja kuunnella heidän toiveitaan mahdollisimman tarkasti.

Subway® -ravintolat ovat mukana kannattamassa aktiivista elämäntapaa ja tukemassa nousua huipulle. Huippu-urheilijoille ruokavalio on erityisen tärkeä, ja ravintoloistamme löytyy myös heille sopivia vaihtoehtoja. Subway® -ravintolat toimivat urheilijoiden virallisina ravintoloina ympäri maailman.


Aitajuoksija Nooralotta Neziri

Subway® -ravintoloiden tuorein sponsoroima urheilija on voitonnälkäinen aitajuoksija Nooralotta Neziri. Nuoreksi nousevaksi tähdeksi Nooralotta on niittänyt mainetta ja hän on rikkonut sekä 100 m että 60 m aitajuoksun Suomen ennätykset. Nooralotan menestys on huomioitu myös mediassa ja vuonna 2013 hänet palkittiin Vuoden esikuvana, Vuoden naisyleisurheilijana ja Vuoden pikajuoksijana.

Nooralotta on ammattiurheilijan lisäksi opiskelija Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä sekä Subway® -ravintoloiden todellinen fani. ” Pidän siitä, että Subwayssa voin itse valita, mitä Subiini laitetaan. Suosikkini on Kana Teriyaki Subi kokojyväleivällä, salaatilla, suolakurkulla ja sipulilla – makeasipulikastikkeella tai hunajasinapilla maustettuna. Siitä saan sopivasti energiaa harjoittelujen jälkeen”, Neziri sanoo.


Tuuli Petäjä-Sirén

Purjelautailija Tuuli Petäjä-Sirén, Olympiahopeaa 2012

Tuuli Petäjä-Sirén purjehti itsensä suomalaisten sydämiin elokuussa 2012 kuuluisalla hopeapurjehduksellaan. Olympiahopean lisäksi hän voitti vuoden 2012 EM-kisoissa pronssia ja valittiin vuonna 2013 Vuoden urheilijaksi. Kuluvan vuoden saavutuksiin voidaan laskea MM-kisojen 4. sija. Tällä hetkellä Tuuli on kuitenkin vähentänyt harjoittelua perheenlisäyksen vuoksi.

Tuuli on ammattiurheilijan lisäksi myös opiskelija ja Subway® -ravintoloiden fani. Subway® -ravintoloiden Subi® -leivät ja salaatit kuuluvatkin nuoren purjelautailijan aktiiviseen arkeen ja herkullisista vaihtoehdoista Tuuli on jo löytänyt suosikkinsa. Kana Teriyaki on Tuulin silmissä ehdoton ykkönen!

 

 

 


Veikkausliiga

Keväältä 2014 lähtien Subway® -ravintolat ovat sponsoroineet Suomen jalkapallon korkeinta sarjatasoa, Veikkausliigaa. Yhteistyön tavoitteena on pitkäjänteinen, terveellinen ja jatkuvasti kehittyvä kumppanuus, joka hyödyntää molempia osapuolia. ”Oikeanlainen ruokailu kuuluu kiinteästi jalkapalloon ja yhteistyö arvostetun kansainvälisen ketjun kanssa nostaa myös Veikkausliigan arvostusta. Lisäksi Veikkausliigan sekä Subway® -ketjun perusarvoihin kuuluvat reiluus ja kunnioitus kaikissa toiminnoissa”, sanoo Veikkausliigan markkinointijohtaja Risto Oksanen.

Suomessa jalkapallon suosio kasvaa vuosi vuodelta ja jalkapallo onkin nykyään Suomen suurin laji rekisteröityneiden lisenssipelaajien määrällä mitattuna. Veikkausliiga on myös yksi Suomen seuratuimmista urheilusarjoista. Kotisohvalle jännittävien pelien seuraksi sopivat riittoisat jättisubit tai monipuoliset subitarjottimet.


Superpesis

Superpesis on ollut keväältä 2014 lähtien Subway® -ravintoloiden sponsoroinnin kohde. Yhteistyön tarkoituksena on tulla lähemmäs suomalaisia sekä tuoda suomalaista urheilua entistä näkyvämmin esille. Myös Superpesiksen puolella on vankka usko pitkäkestoiseen yhteistyökumppanuuteen. ”Otamme innolla vastaan uuden kumppanin, varsinkin kun on huomattu, kuinka aktiivisesti Subway® -ketju on mukana urheilussa. Superpesiksen valtakunnallisen kattavuuden ja kiinnostavuuden kautta uskon yhteistyön jatkuvan pitkään,” kommentoi Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Jussi Pyysalo.

Pesäpallo on Suomen kansallislaji ja sen suosio on kasvanut tasaisesti viimevuosien aikana. Koulun liikuntatunneilta varmasti kaikille suomalaisille tuttua pesäpalloa on mukavinta seurata lämpimänä kesäpäivänä, kun seurana on raikkailla kasviksilla täytetty Subi®. Evääksi pesiskatsomoon sopii mainiosti esimerkiksi maukas Paahtopaisti Subi®.


Liiga

Vuodesta 2011 alkaen Subway® -ravintolat on tunnettu Liigan sponsorina. Sponsoroinnin kautta Subway® -ravintolat lähestyvät suomalaisia tukemalla heille tärkeää suomalaista jääkiekkoa ja paikallisia jääkiekkojoukkueita.

Suomea ei turhaan pidetä kiekkokansana; jääkiekko on Suomen pelatuin urheilulaji ja SM-liiga taas maan seuratuin sarja. Tämän takia Subway® -ravintolat haluavat toivottaa loistavaa kautta kaikille lätkäfaneille seurasta riippumatta.

Tuhannet lätkäfanit seuraavat SM-liigan otteluita kotisohvaltaan. Usein fanit kokoontuvat myös porukalla kannattamaan suosikkijoukkuettaan. Peli-iltoihin Subway® -ravintolat suosittelevatkin joko näyttäviä jättisubeja tai monipuolisia subitarjottimia. Onko maistuvampaa tapaa seurata kiekkodraamaa?


Pyörätuolikelaaja EP Mattila

Yhtenä Subway® -ravintoloiden sponsorointikohteena on pyörätuolikelaaja Esa-Pekka Mattila, EP. Pyörätuolikelaus on yksi arvostetuimmista vammaisurheilulajeista. Lajia harrastetaan kaikkialla maailmassa ja suuret harrastajamäärät tekevät lajista erittäin vaativan ja haastavan.

Kesällä 2013 Ranskan Lyonissa järjestetyissä MM-kisoissa EP sijoittui yhdeksänneksi 100 metrin kelauksessa. Sen lisäksi hän on uransa aikana ehtinyt edustaa Suomea lukuisissa kisoissa, joista merkittävin tapahtuma EP:n uralla oli vuoden 2012 Lontoon paralympialaisissa kilpailu. Parhaillaan EP harjoittelee  vuoden 2015 MM-kisoihin sekä tietenkin vuoden 2016 Paralympialaisiin, joissa tavoitteena on voittaa kultaa. Energiaa harjoitteluihinsa nuori urheilija saa Subway® -ravintoloista. Hänen henkilökohtainen Subi® -suosikkinsa on Kana Teriyaki.