Suomi
SUBWAY.COM
1
2
3
4
5

Käyttöehdot

EHDOT

LUE SEURAAVAT EHDOT HUOLELLISESTI

Sinun on hyväksyttävä seuraavat ehdot käyttääksesi sivustoa. Jos et hyväksy näitä ehtoja, lopeta sivuston käyttö.

KÄYTÖN RAJOITUKSET

Materiaalia osoitteesta www.subway.fi ja muista verkkosivustoista, joiden omistaja, ylläpitäjä, lisenssinhaltija tai valvoja SUBWAY® Franchise Advertising Fund Trust B.V. (SFAFT BV) on, ei saa kopioida, jaella, muokata, julkaista uudelleen, ladata, postittaa, välittää tai käyttää muuten kuin tavallisessa verkkosivustojen selailussa ilman yrityksen ennalta antamaa kirjallista lupaa.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE JA VASTUUN RAJOITUS

SFAFT BV ei vastaa tämän tai muun omistamansa, ylläpitämänsä, lisensoimansa tai valvomansa sivuston paikkansapitävyydestä. SFAFT BV pidättää oikeuden ajoittaisiin muutoksiin ja korjauksiin ilman ennakkoilmoitusta tai velvollisuuksia. SFAFT BV:TÄ EIVÄT SIDO MINKÄÄNLAISET TAKUUT, VAKUUDET TAI EHDOT. NIMENOMAISET TAI EPÄSUORAT TAKUUT EIVÄT OLE VOIMASSA. Kaikki sivuston materiaali tarjotaan "SELLAISENAAN" ja "VIRHEINEEN". SFAFT BV:N KORVAUSVASTUU SOPIMUKSEN, TAKUUN, RIKKOMUKSEN (MUKAAN LUKIEN LAIMINLYÖNNIN) TAI MUUN PERUSTEELLA EI YLITÄ KÄYTTÄJÄN SIVUSTON KÄYTÖSTÄ MAKSAMAA SUMMAA. SFAFT BV EI VASTAA SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, KUTEN SIVUSTON KÄYTÖSTÄ AIHEUTUVISTA VAHINGOISTA, ESINEELLISISTÄ VAHINGOISTA, KESKEYTYKSISTÄ, VIOISTA, VIIVÄSTYKSISTÄ TAI PUUTTEISTA, TIETOKONEVIRUKSISTA TAI YHTEYSONGELMISTA, VAIKKA YRITYS OLISI OLLUT HUOLIMATON TAI SAANUT TIEDON VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA.

Tekijänoikeus on Suomen ja Euroopan komission säännösten mukainen suoja. Tekijänoikeuksia tahallisesti ja kaupallisessa tai ansaintatarkoituksessa rikkovaa rangaistaan Suomen lainsäädännön mukaan. Subway® ja muut Subway® Franchise Systemin merkit ovat Doctor's Associates Inc:in omaisuutta. Merkkien käyttö on kielletty. Merkkejä ei saa kopioida, ladata, jäljentää, muokata tai jaella missään muodossa ilman Doctor's Associates Inc:in ennalta antamaa kirjallista lupaa.

LINKIT MUIHIN SIVUSTOIHIN

Sivusto www.subway.fi saattaa sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin ("linkitettyihin sivustoihin"). Linkitetyt sivustot eivät ole sivuston www.subway.fi hallitsemia, eikä www.subway.fi ole vastuussa linkitettyjen sivustojen sisällöstä, kuten niiden sisältämistä linkeistä tai sivustojen muutoksista tai päivityksistä. Sivusto www.subway.fi ei vastaa linkitettyjen sivustojen verkkolähetyksistä tai muunlaisesta välityksestä. Sivusto www.subway.fi tarjoaa linkkejä käyttäjille ainoastaan käytettävyyden vuoksi, eikä linkkien lisääminen tarkoita, että www.subway.fi hyväksyy sivuston tai liittyy sivuston ylläpitäjiin millään tavalla.