Suomi
SUBWAY.COM

Yrittäjäksi

Subway® -ravintoloiden liiketoimintakonsepti perustuu franchising-yrittäjyyteen: lähes kaikki 40 000 ravintolaa ovat yksityisten yrittäjien omistuksessa. Suomessa Subway® -ravintoloita on 150 (kesäkuu 2016). Tarjoamme sinulle tilaisuutta menestyä perusteellisesti testatulla Subway® -konseptilla. Tutustu Subway®-yrittäjyyteen: leipätyössä.fi.

Franchising

Yrittäjänä pidät itse huolta ravintolastasi ja työntekijöistäsi, minkä lisäksi saat tukea maailmanlaajuiselta yritykseltä eri tilanteisiin.

 

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.


Liikepaikan valinta

Autamme sinua löytämään ravintolaa varten hyvän liikepaikan sekä osallistumme aktiivisesti vuokraneuvotteluihin. Onko sinulla liiketilaa tarjolla, johon Subway® -ravintola sopisi?
Ota yhteyttä puh. 010 400 8005

Toimiva konsepti myös liikenneasemille

Subway® -ravintoloiden vetovoimaisella brändillä tuodaan helposti monipuolisuutta liikenneaseman asiakkaille ja laajennetaan palveluntarjontaa. Lisäksi tarvittavat tekniset ratkaisut on helppo toteuttaa jo olemassa olevallekin liikenneasemalla, sillä Subway® -ravintoloihin ei tarvita esim. rasvakanavaa tai rasvanerottelua viemäröintiin.

Yhteistyöverkosto

Olemme tehneet yhteistyösopimuksia erilaisten yhteistyöyritysten kanssa. Saat näistä sopimuksista kaiken hyödyn. Subway® -ravintolat tekevät Suomessa yhteistyötä muiden maailmanluokan merkkien kanssa, jotta asiakkaiden maku- ja asiointielämys olisi mahdollisimman korkealaatuinen ja virkistävä. Yhteistyöverkostoomme kuuluu mm. Coca-Cola, Pohjola ja ISS.

Valmis ravintolasisustus ja -suunnittelu

Ravintolan lähes kaikki kalusteet toimitetaan tehtaalta valmiina asennettaviksi. Yli 45 vuoden kokemuksella (yli 13 vuotta Suomessa) tiedämme, miten asiakasvirta saadaan mahdollisimman tehokkaaksi sisutuksen ja tilasuunnittelun osalta.

Koulutus

Koulutamme sinut ja henkilökuntasi perusteellisesti hoitamaan ravintolaa parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjäkoulutus kestää kaksi viikkoa ja niitä järjestetään Subway® -ravintoloiden pääkonttorissa Connecticutissa sekä paikallisesti.

Tavaramerkki

Subway® -brändi on maailmalla erittäin tunnettu ja arvostettu tavaramerkki, onhan kyseessä yksi maailman suurimmista pikaruokaketjuista koko maailmassa. Subway® -brändillä on hyvä tunnettuus myös Suomessa - hyvän tuotemerkin arvo kasvaa koko ajan!

Tuotteet

Subway® -ravintoloiden Subi® -leivät ovat maistuvia ja herkullisia täytettyjä leipiä. Subi® tehdään haluamillasi täytteillä oman makusi mukaan; niin vähärasvaisena -kuin vähäsuolaisenakin. Valinnanvapaus on yksi Subway® -ravintoloiden perusperiaatteista.

Raikas vaihtoehto yhä kasvavilla pikaruokamarkkinoilla tarjoaa sinulle tilaisuuden menestyä omassa toiminnassasi.

Markkinointi

Subway® -perheen jäsenenä pääset osalliseksi katto- ja paikallismarkkinoinnista. Meillä on siitä jo vuosien kokemus niin kansainvälisesti kuin Suomessakin. Tämä helpottaa liikkeesi tunnetuksi tekemistä ja pääset osalliseksi valtakunnallisen kampanjoinnin eduista. Suomessa meillä on yhteistyökumppanina mainostoimisto sekä mediatoimisto.

Rahoitus, vakuutus ym.

Toimiva yhteistyömme Pohjolan, Ilmarisen ja Finnveran kanssa merkitsee sinulle mahdollisuutta yritystoimintaasi liittyviin rahoitus- ym. järjestelyihin luotettavan kumppanin kanssa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Pohjolaan.

Kiinnostuitko Subway® -yrittäjyydestä?

Ota yhteyttä:

Franchise Manager
Pasi Hirvi

puh. 0104008005
email. franchising(a)subway.fi